Simmhallslunk

Trippar på lätta ben till Högdalens simhall. Är lite osäker på om jag skall hinna dit till dess Fru och barn kommer, så det blir ganska kort men långsamt nog och jag behövde inte gå såååå många gånger ändå. Det kommer att kännas som en seger när jag kan jogga (lunka) hela passen utan att pulsen passerar maffegräns på 145 och klockan börjar hojta. Alla dagar behöver inte vara skog, vatten och solsken. Vissa dagar är grå, asfalt och betong. Det här huset i Högdalen är ju ändå ganska skoj på ett betongmässigt sätt. Det som inte framgår på bilden är att balkongerna på huset längst till vänster matchar.

Roliga färger i Högdalen

Nästa gång tar jag en något längre tur runt nedre halvan på magelungen innan jag svänger upp mot betongen i Högdalen, det kan nog bli en bra tur.Tid 37 min
puls 139

Kommentarer
Postat av: bureborn

Jag skulle knappt få gå om pulsen skulle ligga under 145.... Så impad av din uthållighet!Men löpning bland betong, nej tack! För mycket skogsmulle i mig antagligen. Försöken att "piffa upp" med lite färg gör nästan saken värre. Känns så desperat och sorligt på nåt vis.

2008-10-20 @ 11:30:01
URL: http://bureborn.wordpress.com
Postat av: Xonx

Trevlig blogg :)

Besök gärna min fotoblogg och du får gärna lägga till mig som favorit på bloggkoll.se :P

2008-10-20 @ 11:33:59
URL: http://xonx.blogg.se/
Postat av: KelocC

Godmorgon, sovit gott? :)

2008-10-20 @ 11:34:46
URL: http://kelocc.blogg.se/
Postat av: Masse

Det där huset ser jag från mitt sovrum. Det är extra coolt på kvällen när det lyser...

2008-10-20 @ 13:13:24
URL: http://42195mgk.wordpress.com
Postat av: Benet

Härligt att du kämpar på i sann Maffestil. Snart joggar du hela rundan. Och något senare <b><i>springer</i></b> du. :-)För mycket betong blir för mig lite ångestfyllt.

2008-10-22 @ 10:19:15
URL: http://benets.blogspot.com
Postat av: slimslender

Bureborn: Skogsmulle javisst, men jag har också en förkärlkek för betong. Har massor av foton på skumma byggen, betong och sådant. Fulsnyggt på något vis.Masse: Måste jogga förbi det där huset på kvällen. Tycker inte att min grå bild gör det riktigt rättvisa. Himmlarns bra barnbassäng ni har i Hökarängens simhall, mycket poppis hos junioravdelningen i familjen. Farstas bad är inget vidare i jämförelse även om dom just nu renoverar.Xonx och KelocC: Välkommna, två bildbloggare på en dag, vadan detta ? Kan knappast kallas fotograf med mina mobilbilder. heheBenet: Tack. Hur vet man när man fått för mycket betong och riskerar ångest ? ;-)

2008-10-22 @ 12:08:27
URL: http://slimslender.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0