Morgon i Fagersjöspåret

Om söndag hanns det med ett kort pass på morgonen, före 8 till och med. Magen hade krånglat sedan onsdagen men jag kände mig redo för ett kort pass i alla fall. Klapprade fram längs pakeringen med mina slipstoppers utanpå skorna. Det visade sig vara ett bra val med slipstoppers, spåret i fagersjö var en veritabel isgata men med slipstoppers på var det bara och kubba på uppför backarna. 6 min per km i 4,5 km bidde det. Totalt 26 min.

Fullt upp med påsk och släktbesök gör det svårt att komma ut. Dessutom snöar det konstant och nu är det ett vitta fluffparadis för alla barn. Joggers lider.

Kommentarer
Postat av: Benet

Ungefär samma väder som i Skåne då. Vädret är helt upp- och ner. Snö och fantastiskt vackert (men svårsprunget) vinterlandskap i slutet av Mars! Till och med i Skåne! Skumt.

Slipstoppers är guld värda i sådant före. En investering jag är riktigt nöjd med!

2008-03-25 @ 09:01:32
URL: http://benets.blogspot.com
Postat av: Karin

Nog för att det är trevligt med snö... men inte för en löpare och särskilt inte i slutet av mars. Nu ska det ju gå mot vår, barmark och kortbyxesäsong, inte bli broddväder och isgata... Tur att det finns IceBugs och slipstoppers i dessa lägen :-)

2008-03-25 @ 13:54:55
URL: http://barnmorskan.blogspot.com
Postat av: slimslender

Jo IceBugs är ju orginalet men ack så dyra. Loggar min använding av Slipstoppers för att sedan se om jag kan motivera ett par IceBugs till nästa vinter, hehe.

När jag tänker efter så är det ju just det föränderliga i att springa utomhus som är det häftiga. Solsken och värme, iskalla vindar och leriga småvägar, allt helt oförutsägbart och härligt . Som så ofta är det ens förväntningar som sätter käppar i hjulet, tider, pulszoner och sånt oviktigt. Ut och pulsa bara, trilla och slå sig, näsblod och hjärnskaning, Wunderbaar ;-)

2008-03-25 @ 15:01:14
URL: http://slimslender.blogg.se
Postat av: bureborn

Så klokt! Naturens nycker är ju, precis som du säger, en av höjdarna med att kuta utomhus. Oftast. Utom när det gäller ishalka, som jag oxå råder bot på med slipstoppers. Och motvind. Som jag ännu inte hittat något riktigt bra botemedel mot...

2008-03-25 @ 18:05:15
URL: http://burebornspringer.wordpress.com
Postat av: Benet

Motvind skall besegras med ömsom svordomar, ömsom skratt! Ungefär som Löjtnant Dan i "Forrest Gump" då de råkade ut för världens storm när de var ute med räktrålaren...:
-"Är det allt du har att komma med?! Kom igen då! Visa vad du går för!!".

Den inställningen skall man ha när det blåser :-) Det är rätt så kul, faktiskt!

2008-03-25 @ 21:52:08
URL: http://benets.blogspot.com
Postat av: bureborn

Ska definitivt testa den inställningen nästa gång Nordan tar i så han (eller är det en hon?) storknar. Kan faktiskt funka...
Eller så springer jag in i skogen och tar skydd...

2008-03-26 @ 09:56:47
URL: http://burebornspringer.wordpress.com
Postat av: slimslender

* Skrattar högt * Lägger in motvindsmentaliteten för framtida användning i hjärnbarken. I morse var det solsken och lugnt.

2008-03-26 @ 13:16:57
URL: http://slimslender.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0