Stoppmätt

Tillsamans med familjen satte jag i mig grillad kyckling med ris och guaccamole, toppade med jordgubbar, glass och grädde. Någon timme senare stod han där, sportgrannen, och tyckte att vi skulle sticka iväg på en tur.

Jag tog på mig mina prylar och vi lunkade iväg. Jag guidade runt magelungen, i stort sett samma tur som senast. Underbart väder, trevligt sällskap och rejält med mat i magen. Vi sölade oss runt. Förvånande nog ligger pulsen relativt högt 150 i snitt trots den låga farten (maten i magen ?) .

En härlig kväll var det och turen blev skapliga 7 km. Det var en skön avslutning på veckan och jag ser redan fram emot nästa tur då tror jag det blir elljusspåret, kanske redan idag. Sedan är det dags att hitta lite nya och inspirerande ställen där skorna kan få fäste och skogens skönhet kan få tala fritt. Känns som jag är på G igen. Härligt !!

Måste också nämna alla hjältar som sprang Stockholm Marathon i helgen. Grattis till er alla !! Så imponerad !

Kommentarer
Postat av: Benet

Och grattis till din "comeback" i spåren! Kul att du tycker det är kul igen!!!

2008-06-03 @ 22:25:45
URL: http://benets.blogspot.com
Postat av: bureborn

Visst är det underbart att springa i skogen och bara lyssna! På allt det vackra, och det egna flåset. :-)

2008-06-03 @ 22:45:20
URL: http://burebornspringer.wordpress.com
Postat av: slimslender

Benet: Tack :-)

Bureborn: Jo det är härligt. Den här veckan har inte riktigt gått som jag tänkte mig. För mycket jobb och annat och för lite träning, men suget finns där...och det är sköööönt.

2008-06-05 @ 09:12:43
Postat av: tillbakatillutmattning

-kul att du satt igång att lubba lite igen.Att skriva blogg tar egentligen alldeles för mycket tid precis som du säger. Särskilt nu när väder och långa kvällar inte manar till inomhusaktiviteter. Det är väl rätt tillåtet att pausa hur man vill. Sitter själv och funderar på nyttan och nöjet med det hela...

2008-06-09 @ 19:32:59
URL: http://tillbakatillutmattning.blogspot.com/
Postat av: slimslender

Tack kommer att hålla igång lite här på bloggen i alla fall, men inte varje dag. Det får komma när jag har tid och lust och ligga nere när jag inte har det. Nu under sommaren läser väl ingen i alla fall. hehe, således egenterapi, men det är inte fy skam det heller.

2008-06-09 @ 21:43:09
URL: http://http:/slimslender.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0